boek-plus

Publish Impulse Group neemt www.boek-plus.nl over

Publish Impulse Group BV uit Zwolle neemt per direct de boekenwebshop www.boek-plus.nl over.

www.boek-plus.nl is een online boekhandel en werkt samen met het Centraal Boekhuis. Binnen 24 uur zijn meer dan 1 miljoen boektitels leverbaar. www.boek-plus.nl  onderscheidt zich doordat de site zich alleen richt op de verkoop van boeken. www.boek-plus.nl is in 2011 gestart door e-Active, een IT-bedrijf uit Zwolle. In 2013 werd de webshop verkocht aan Smartwave BV. Publish Impulse Group neemt 100% van de aandelen van Smartwave BV over.

Boek-plus is een mooie aanvulling op de dienstverlening van Publish Impulse Group aan uitgeefbedrijven waaronder de eigen uitgeverijen Vakbladen.com, Bèta Publishers en Nijgh Periodieken. De dienstverlening van Publish Impulse Group bestaat verder uit opmaak/dtp (Content Innovators),  abonnementenadministratie (Mijntijdschrift.com) en advertentieacquisitie (Archer Media).

De nieuwe uitgeeforganisatie van mediaondernemer Rik Stuivenberg maakte 2 weken geleden bekend dat het in het eerste jaar van haar bestaan een bescheiden positief resultaat heeft geboekt en kondigde voor dit jaar en 2018 de lancering van nieuwe ideeën en producten aan. Volgens Stuivenberg is deze overname daarvan het begin. “Een jonge groep enthousiaste medewerkers staat klaar om van boek-plus een succes van te maken.”