Over ons

Vakbladen.com
Vakbladen.com is de nieuwe uitgeverij van bekende sterke merken en bereikt zo’n 200.000 professionals met hoogwaardige vakinformatie in print, online en via social media. Onze journalisten hebben de juiste kennis en contacten in de branche om te kunnen inspelen op de informatiebehoefte van onze lezers.

Vanuit 4 vestigingen in Nederland zorgen zo’n 80 medewerkers en evenzoveel freelancers voor goede en betrouwbare vakinformatie, communicatiemogelijkheden voor adverteerders en inspiratie voor ondernemers. Vakbladen.com is actief in de sectoren Maritiem, Techniek, Chemie, Hout, Wonen, Communicatie, Financiële Dienstverlening, Food, Proces Industrie, Agrarisch, Fotografie & Media en Beauty.  Binnen die sectoren is Vakbladen.com verantwoordelijk voor meer dan 40 titels, waarvan diverse marktleider zijn.

Doordat Vakbladen.com een flexibele en snelle organisatiestructuur heeft kunnen we heel effectief werken om de boodschap over te brengen. Of deze nu in print of digitaal is en of het nu om een advertentiecampagne gaat of om een inspirerende lezersreis.

Begin 2016 startte Vakbladen.com met de overname van 8 tijdschriften van Eisma Business Media, waaronder het Foodcluster. Kort daarna werd DEFOTOGRAAF overgenomen. In juli 2016 volgden Bèta Publishers en Archer Media. Per 1 september werd European Magazine Distribution (EMD) Nederland toegevoegd en in november Nijgh Periodieken en It’s Amazing Business Communication geacquireerd. Tenslotte werd  in september 2017 Uitgeverij Lakerveld uit Rijswijk overgenomen.

Betapublishers – vakbladen.com
Bèta Publishers is een multimediale uitgeverij gespecialiseerd in uitgaven voor hoger opgeleiden met een technische en/of natuurwetenschappelijke achtergrond. Speerpunten zijn enerzijds het ontsluiten van vakinhoudelijke informatie voor bèta studenten en professionals. Anderzijds speelt Bèta Publishers een steeds belangrijkere rol bij arbeidsmarktcommunicatie binnen het bèta domein. Bèta Publishers maakt kwaliteitsproducten. Tot de portfolio behoren tijdschriften, weekbladen en magazines, websites en digitale nieuwsbrieven en congressen en carrièrebeurzen. Bèta Publishers maakt deel uit van het uitgeefplatform Vakbladen.com.

Nijgh Periodieken en It’s Amazing – vakbladen.com
Nijgh Periodieken is uitgever van de tijdschriften Houtwereld, Houtadresboek, VVP, VVP Vademecum, Handboek Nederlandse Pers en PersManager. It’s Amazing is de uitgever van de tijdschriften: Coiffure, ONE Hairdresser Paper en Kosmetiek. De meeste titels hebben spin-offs zoals websites, nieuwsbrieven en events. Nijgh Periodieken en It’s Amazing bieden professionals in deze markten hoogwaardige vakinformatie en adverteerders effectieve media om te communiceren.  Nijgh Periodieken en It’s Amazing maken deel uit van het uitgeefplatform Vakbladen.com.

Uitgeverij Lakerveld  – vakbladen.com
Uitgeverij Lakerveld is gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige informatieproducten voor verschillende B-to-B markten. De uitgeverij is stevig verankerd in o.a de wonen-, beauty- en industriesector. Uitgeverij Lakerveld geeft veel vaktitels uit, allen marktleider in hun eigen segment. De lezer staat centraal en heeft een sterke binding met de vakbladen. Uitgeverij Lakerveld is de uitgever van de vakbladen Schoonheidsspecialist, Paradermica, Vakblad Meubel, Parketblad, Vakblad Slapen, Home & Living, Vakblad voor de Woninginrichter, Horeca & Interieur, WindEnergie magazine, Pompshop, TabakMag, AdFundum en Support Magazine. Lakerveld maakt uit van het uitgeefplatform Vakbladen.com.

Archer Media – Uw partner in de exploitatie van vakinformatie
Archer Media is gespecialiseerd in de verkoop van advertentieruimte en sponsorwerving voor offline en online uitgeefproducten. Al ruim 20 jaar is Archer Media het meest gespecialiseerde exploitatiebureau voor b2b-publishers met de focus op techniek en recruitment voor hoger opgeleide technici. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij aan de basis gestaan van de ontwikkeling van veel nieuwe vakbladen zoals jaarboeken, websites, congressen en evenementen.

Adverteren?

Bent u geïnteresseerd in de advertentiemogelijkheden?

Bereik de professional in uw vakgebied via Vakbladen.com!
Wilt u naamsbekendheid vergroten? Wilt u leads genereren voor uw (nieuwe) producten? Vakbladen.com bereikt verschillende beslissers binnen organisaties.

Vakbladen.com is een snelgroeiende uitgeverij, gespecialiseerd in hoogwaardige content voor Business-to-Business professionals. Deze professionals bereiken we met maar liefst 50 verschillende A-merken. Ook u kunt hen bereiken. Via branding en content marketingcampagnes, maar ook lead generation bijvoorbeeld.

Bekijk alle advertentiemogelijkheden