Over ons

Vakbladen.com
Vakbladen.com is de nieuwe uitgeverij van bekende sterke merken en bereikt zo’n 200.000 professionals met hoogwaardige vakinformatie in print, online en via social media. Onze journalisten hebben de juiste kennis en contacten in de branche om te kunnen inspelen op de informatiebehoefte van onze lezers.

Vanuit 6 vestigingen in Nederland zorgen zo’n 60 medewerkers en evenzoveel freelancers voor goede en betrouwbare vakinformatie, communicatiemogelijkheden voor adverteerders en inspiratie voor ondernemers. Vakbladen.com is actief in de sectoren Maritiem, Techniek, Chemie, Food, Proces Industrie, Agrarisch en Fotografie & Media. Binnen die sectoren is Vakbladen.com verantwoordelijk voor 16 titels, waarvan diverse marktleider zijn.

Doordat Vakbladen.com een flexibele en snelle organisatiestructuur heeft kunnen we heel effectief werken om de boodschap over te brengen. Of deze nu in print of digitaal is en of het nu om een advertentiecampagne gaat of om een inspirerende lezersreis.

Betapublishers
Bèta Publishers is een multimediale uitgeverij gespecialiseerd in uitgaven voor hoger opgeleiden met een technische en/of natuurwetenschappelijke achtergrond. Speerpunten zijn enerzijds het ontsluiten van vakinhoudelijke informatie voor bèta studenten en professionals. Anderzijds speelt Bèta Publishers een steeds belangrijkere rol bij arbeidsmarktcommunicatie binnen het bèta domein.

Bèta Publishers maakt kwaliteitsproducten. Tot de portfolio behoren tijdschriften, weekbladen en magazines, websites en digitale nieuwsbrieven en congressen en carrièrebeurzen.

Bèta Publishers maakt deel uit van het uitgeefplatform Vakbladen.com.

Archer Media – Uw partner in de exploitatie van vakinformatie
Archer Media is gespecialiseerd in de verkoop van advertentieruimte en sponsorwerving voor offline en online uitgeefproducten. Al ruim 20 jaar is Archer Media het meest gespecialiseerde exploitatiebureau voor b2b-publishers met de focus op techniek en recruitment voor hoger opgeleide technici. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij aan de basis gestaan van de ontwikkeling van veel nieuwe vakbladen zoals jaarboeken, websites, congressen en evenementen.

Meer informatie of een kennismakingsgesprek?
Neem contact op met Sijmen Philips, telefoon 070 – 26 29 125

Adverteren?

Bent u geïnteresseerd in de advertentiemogelijkheden?

Bereik de professional in uw vakgebied via Vakbladen.com!
Wilt u naamsbekendheid vergroten? Wilt u leads genereren voor uw (nieuwe) producten? Vakbladen.com bereikt verschillende beslissers binnen organisaties.

Vakbladen.com is een snelgroeiende uitgeverij, gespecialiseerd in hoogwaardige content voor Business-to-Business professionals. Deze professionals bereiken we met maar liefst 50 verschillende A-merken. Ook u kunt hen bereiken. Via branding en content marketingcampagnes, maar ook lead generation bijvoorbeeld.

Bekijk alle advertentiemogelijkheden