Media Adviseur / Accountmanager VVP (m/v) 32-40 uur

 

Voor onze vestiging in Den Haag zijn wij voor het vakblad VVP per direct op zoek naar een enthousiaste:

 

Media Adviseur

online, tijdschriften en events

(32 – 40 uur) m/v

 

 

Ben jij de pro-actieve salesspecialist die wij zoeken?

 

Wij vragen

Wij zoeken een collega met ervaring in de verkoop van advertentie- en communicatiemogelijkheden aan onze B2B klanten. Het kunnen opbouwen en onderhouden van een relatie met onze commerciële partners is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Het realiseren van de (commerciële) doelstellingen mede door het onderzoeken en uitbouwen van nieuwe commerciële mogelijkheden en het vinden van nieuwe adverteerders en commerciële kennispartners zijn de voornaamste taken.

 

Wij bieden:

Een uitdagende functie in een dynamische en groeiende werkomgeving. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Archer Media stelt voor deze functie een bedrijfsauto ter beschikking en hanteert arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

 

Jij biedt:

Je bent commercieel gedreven, waarbij commerciële ervaring in de financiële en/of media sector een pré is. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift en hebt ervaring met MS word, outlook, Excel en CRM (verkoop) pakketten.

Daarnaast beschik je over een zekere commerciële creativiteit, waarbij je bijvoorbeeld  de wensen van de klanten kunt vertalen naar mediaoplossingen en dit ook kunt initiëren.

We vragen voor de functie HBO werk- en denkniveau en een flexibele instelling met een hands-on-mentaliteit want in een uitgeverij is altijd wat te doen.

 

Jouw talent:

Je bent commercieel, nieuwsgierig en gaat uitdagingen niet uit de weg. Daarnaast leg je makkelijk nieuwe contacten en ben je een echte netwerker.

 

Wie zijn wij

VVP is een onafhankelijk platform voor financieel adviseurs, bestaande uit een kennis- en inspiratiemagazine, een interactieve portal en praktijkgerichte events. VVP draagt met moderne journalistieke producten bij aan de verdere professionalisering van het financieel advies vak.

VVP maakt onderdeel uit van ons uitgebreide pakket aan vakbladen. Deze vakbladen worden uitgegeven door Nijgh Periodieken, Béta Publishers en Vakbladen.com. Archer Media verzorgt voor deze uitgeverijen de advertentie-exploitatie.

 

De arbeidsvoorwaarden

Het betreft in principe een parttime functie van 32 uur. We bieden je hiervoor een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en een auto van de zaak.

 

Solliciteren naar deze functie?

Neem eens een kijkje op onze websites;  www.vvponline.nl/ of vakbladen.com/ voor meer informatie.

Voor vragen kun je contact opnemen met Sijmen Philips, commercieel directeur via: sphilips@betapublishers.nl / 06-20440662.

 

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief voor 15 april 2017 naar Xandra Gerholt, HR Adviseur, via x.gerholt@publishimpuls.com

 

 

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld