Marketing Medewerker – 32-40 uur – magazines & events

Ben jij op zoek naar een informele en dynamische werkomgeving? Ben je gedreven, zelfstandig en vakkundig in marketing? Dan ben je bij Vakbladen.com aan het juiste adres!

Vakbladen.com is een nieuwe uitgeverij van bekende sterke merken in onder meer de voedingsbranche, meubelbranche, uiterlijke verzorging,  techniek en chemie.  We bereiken zo’n 800.000 professionals met hoogwaardige vakinformatie in print, online, congressen en via social media.

Voor onze vestiging in Den Haag zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste:

Marketing Medewerker

(magazines en events)

(32 – 40 uur) m/v

 

Functieomschrijving:

Als Marketing Medewerker ben je verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van alle marketingactiviteiten van de uitgeverij Vakbladen.com. Op zelfstandige wijze weet je voor elke titel de gestelde doelen te behalen en de daarvoor benodigde middelen in te zetten.

Je werkt nauw samen met de andere marketeers, redacties en accountmanagers om de advertentieverkoop te bevorderen en lezers- en bezoekersaantallen te verhogen. Het organiseren van zakelijke evenementen en het werven van deelnemers voor deze evenementen is een belangrijk onderdeel hiervan. Je bent ook betrokken bij de ontwikkeling en lancering van nieuwe producten, zoals digitale edities, events, websites, online-tv en het verder uitbouwen van de bestaande merken.

Je hebt ervaring in marketing en het bijsturen op resultaten om daarmee groei te bewerkstelligen.

 Voornaamste taken:

 • Uitvoeren marketing jaarplanning
 • Abonnee-werfacties opzetten en uitvoeren
 • Uitwerken communicatiemiddelen ter ondersteuning commerciële acties
 • Opstellen en verzenden salesmailingen
 • Voorbereiden beursdeelnames
 • Organiseren van congressen en evenementen
 • Werving bezoekers voor evenementen
 • Planning en uitvoering activiteiten ter bevordering van online groei voor websites en nieuwsbrieven

Bedrijfsprofiel:

Vakbladen.com is actief met unieke mediamerken gericht op professionals in verschillende branches. Wij zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten die aansluiten bij het snel veranderende medialandschap. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het uitgeven van content voor hoger opgeleiden met een technische en/of natuurwetenschappelijke achtergrond, specialisten binnen de (vers) voedingsindustrie, retailers in verschillende branches, het woonsegment, financiële adviseurs en ondernemers in de beauty branche. Doelstelling is het maken en beschikbaar stellen van kwaliteitsproducten voor en over deze markten. Vakbladen.com geeft inhoud en vorm aan ruim 40 verschillende vaktijdschriften/-uitgaven, websites, nieuwsbrieven en evenementen.

Functievereisten:

 • relevante opleiding op hbo-niveau, zoals marketing, communicatie of commerciële economie (of mbo niveau 4 met enkele jaren relevante werkervaring)
 • ervaring met het organiseren van evenementen is een pré
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • ervaring met het schrijven van marketing en commerciële teksten
 • zelfstandige en hands-on werkhouding
 • een enthousiast, ambitieus, doortastend en prettig mens
 • rijbewijs B

Aanbod:

Wij bieden een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden, binnen een zich snel ontwikkelend team en volop ruimte tot eigen initiatief, een echte spilfunctie binnen onze  uitgeverij.

Contactinformatie:

Neem eens een kijkje op onze website https://vakbladen.com/

Voor vragen kun je contact opnemen met Marloes Wesselman, marketing coördinator, via: m.wesselman@archermedia.nl of 088 22 66 668.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief voor 31 augustus 2018 naar Xandra Gerholt, HR-Adviseur, via x.gerholt@publishimpuls.com

 

 

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld