Estetica | Vakbladen.com

It’s Amazing breidt portfolio uit met Estetica NL

Uitgeverij It’s Amazing Business Communication, gericht op de hair- en beautyprofessional, heeft met ingang van 1 februari 2018 Estetica NL aan het portfolio toegevoegd. Estetica NL is hét internationale trendblad voor kappers en voor de klant van de kapper. Estetica NL is onderdeel van een internationaal netwerk. Het Estetica Network telt nu 22 internationale edities verspreid in 60 landen met een totale oplage van 295.500. Maaike van der Westen blijft de hoofdredacteur van Estetica NL.

Estetica NL is gestart in 2008 en heeft een oplage Estetica | Vakbladen.com
van 4.500 exemplaren. Het glossy magazine brengt een mix van wereldse haartrends, alsmede hieraan gerelateerde onderwerpen als fashion, design en lifestyle. Estetica NL verschijnt 5 x per jaar. Het internationale karakter van Estetica NL is een welkome aanvulling op de titels Coiffure Magazine, One Hairdresser, Kosmetiek en Paradermica binnen It’s Amazing Business Communications. Crossmediaal uitgeven is een vanzelfsprekendheid voor de uitgeverij en het volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet. Zo is onlangs Coiffure TV gelanceerd, de eerste online tv zender voor haarprofessionals en –liefhebbers. Daarnaast staat een online tv kanaal voor schoonheidsspecialisten op stapel.

It’s Amazing Business Communication is onderdeel van Vakbladen.com, de nieuwe uitgeeforganisatie van mediaondernemer Rik Stuivenberg, die met zijn bedrijven werkt aan een nieuwe mediagroep waartoe zowel uitgeefdiensten als uitgeefactiviteiten behoren. Inmiddels maken de uitgeverijen: Beta Publishers, Nijgh Periodieken, It’s Amazing Business Communication, Lakerveld en Archer Media deel uit van de uitgeefcombinatie.