Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Houtwereld Praktijkdag

8 november, 2018 @ 12:00 pm - 7:00 pm

- €85

Het vakblad Houtwereld organiseert dit jaar opnieuw hét kennis- en netwerkevent voor en door de houtsector. Deze zevende editie van de Houtwereld Praktijkdag vindt op donderdag 8 november 2018 plaats bij gastbedrijf De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen. Dit jaar zijn er live demo’s en meerdere seminars én krijgt het event een feestelijk tintje. De Houtwereld Praktijkdag werd vorig jaar gehouden bij Accsys Technologies in Arnhem en trok een recordaantal van 435 bezoekers.

Hout OverMorgen

Gasten kunnen op 8 november 2018 rekenen op een geheel verzorgde middag rondom het thema ‘Hout OverMorgen’.
Want stel toekomstbeslissingen niet uit: overmorgen is nu. Uitdagingen op de hout- en bouwmarkt (zoals hoge houtprijzen en druk op de verkrijgbaarheid van hout, plaatmaterialen en andere grondstoffen) schreeuwen om krachtige ondernemers die pro-actief en bij de tijd zijn.

Programma

Met als titel ‘Shift Happens’ zal topspreker en dagvoorzitter Ruud Veltenaar de zaal op het puntje van de stoel laten zitten.
Michel van Eekert (directeur Buildsight) gaat in op de jongste bouwprognoses. Hoe ontwikkelen de conjunctuur, woning- en utiliteitsnieuwbouw zich?
Ton Hillen (voorzitter Raad van Bestuur en CEO van Heijmans NV) beschouwt de bouw- en houtmarkt. Waar staan we? En waar gaan we naartoe?
Op het programma staan verder live demonstraties, korte inloop-presentaties door DJP/Kreunen, Proteus Systems en SHR, dertig stands boordevol nieuws, meerdere netwerkmomenten, live entertainment en natuurlijk een lunch en een uitgebreide, gezellige Houtborrel. Deze borrel wordt mede mogelijk gemaakt door Vandecasteele Houtimport en Lambert van den Bosch BV.

Feestje voor de houtsector

De Houtwereld Praktijkdag brengt vakmensen samen in een groots spektakel. Het event combineert een inhoudelijk interessant congres- en praktijkdagprogramma (in samenwerking met het gastbedrijf) met persoonlijke contacten. In het zakendoen blijven persoonlijke ontmoetingen immers veel belangrijker dan social media en e-marketing.

Bezoekers zijn handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, timmerlieden, architecten, meubelmakers, interieurbouwers, de brede houtindustrie, prefabbouwers, constructeurs, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.

Gegevens

Datum:
8 november, 2018
Tijd:
12:00 pm - 7:00 pm
Kosten:
€85
Website:
http://www.houtwereldpraktijkdag.nl/

Organisator

Houtwereld

Locatie

Rosmalen

Gegevens

Datum:
8 november, 2018
Tijd:
12:00 pm - 7:00 pm
Kosten:
€85
Website:
http://www.houtwereldpraktijkdag.nl/

Organisator

Houtwereld

Locatie

Rosmalen