Vakbladen.com | Archer Media, uw partner in de exploitatie van vakinformatie

Archer Media van Vakbladen.com is uw partner in de exploitatie van vakinformatie

Wilt u kwalitatieve leads genereren en uw naamsbekendheid vergroten in de branche door middel van een advertentiecampagne? Archer Media, het exploitatiebedrijf van Vakbladen.com, is vooruitstrevend op het gebied van exploitatie van vakinformatie. De experts van Archer Media kunnen u helpen uw bereik te vergroten. Met een advertentie is uw totale bereik tot 200.000 professionals in verscheidene branches en functies met de merken van Vakbladen.com en It’s Amazing. Dit zijn sterke merken, met relevante en betrouwbare informatie op de websites, nieuwsbrieven en geprinte media.

Archer Media is gespecialiseerd in de verkoop van advertentieruimte en sponsorwerving voor offline en online uitgeefproducten. Voor b2b-publishers is Archer Media ruim 20 jaar het exploitatiebureau. Samen met diverse opdrachtgevers en partners heeft Archer Media aan de basis gestaan van de ontwikkeling van nieuwe vakbladen, jaarboeken, websites, congressen en evenementen.

Op het gebied van de standaard advertentiemogelijkheden biedt Archer Media u graag net iets meer. U kunt kiezen voor diverse advertentievormen zoals een split cover, een bijsluiter of een meehechter. Laat u door één van de media-adviseurs adviseren in uw keuze. Ook wanneer u andere ideeën of wensen heeft, denken zij graag met u mee.
Bent u geïnteresseerd in de advertentiemogelijkheden?

Bereik hier uw media-adviseur voor uw advertentiecampagne.