Advertenties online
Online adverteren is niet meer weg te denken uit uw marketingcampagne. Het wordt vaak ingezet om de campagne te ondersteunen en extra aandacht te genereren. Het zorgt voor een enorm groot bereik en heeft een hoge attentiewaarde. Er zijn enorm veel mogelijkheden waarvan het Leaderboard, de Full Banner, de Large Rectangle en de button de meest gangbare zijn. Maar natuurlijk kunnen we u ook helpen als u iets speciaals wil.

Homepage takeover
In een keer al uw banners in beeld? Dat kan met een homepage takeover. Alle bannerposities op de geopende pagina worden dan in een keer gevuld met uw boodschap op minimaal 3 posities.

Roadblock
Tegelijk bijvoorbeeld het leaderboard en de large rectangle vullen om u w boodschap kracht bij te zetten? Dan kiest u voor een Roadblock.

Fullbanner Formaat: 468×60 pixels
Een van de meest voorkomende uitingen op websites is een Full Banner. Het is een horizontale advertentie die tussen de verschillende blokken op de website kan worden geplaatst. Er zijn meerdere posities beschikbaar. Dit formaat wordt ook gebruikt in de nieuwsbrieven.

Leaderboard Formaat: 728×90 pixels
Op zoek naar een goed opvallende banner, dan is het Leaderboard een hele mooie optie. Deze langwerpige banner staat meestal bovenaan de website, maar in ieder geval is deze altijd zichtbaar zonder te hoeven scrollen. Een mooi formaat om uw boodschap te tonen aan uw doelgroep.

Rectangle Formaat: Large 336 x 280, Medium 180 x 150 pixels
Deze banner staat altijd aan de rechterkant van de pagina en is goed zichtbaar naast de redactionele content. Een mooi vierkant formaat dat zich prima leent voor rich media en video advertising.

Button Formaat: 120×60 pixels
Dit is een kleine button die kan variëren van plaats op de verschillende websites. Meestal staan ze in een clustertje bij elkaar. Een goed formaat om uw merknaam onder de aandacht te brengen

Expandable
Deze banner klapt uit zodra de bezoeker van de website met de muis over de banner heen gaat. Een prima banner als u bijvoorbeeld een actie heeft en wil dat mensen iets voor u invullen. Deze banner is op iedere positie te plaatsen.

Corner Ad
Dit formaat banner is niet standaard en niet bij iedere website een optie. Het is een banner die zich in de rechterbovenhoek van de pagina bevindt en pas opent als de bezoeker er met de muis overheen gaat. Dan slaat er als het ware een bladzijde om.