Advertentiemogelijkheden

Advertenties print
Om uw merk optimale zichtbaar te maken kunt u gebruik maken van de thema’s van onze vakbladen. Dit kan in allerlei vormen in de printuitgave. Wij adviseren u graag om te kijken wat voor u de beste opties zijn.

Advertentie 2/1 pagina (spread)
Wanneer u een sterk inhoudelijke boodschap heeft kunt u kiezen voor een spreadadvertentie. Hierin heeft u volop ruimte voor tekst en beeld.

Advertentie 1/1 pagina
Gaat u voor merkbekendheid ? Dan is een 1/1 pagina uitermate geschikt voor u. Het heeft een hoge attentiewaarde tussen de redactionele artikelen.

Advertentie 1/2 pagina
Bij een halve pagina is de advertentiepagina in 2 helften verdeeld. Dit kan liggend of staand, afhankelijk van de wijze waarop u uw merk wilt laten zien

Advertentie 1/4 pagina
Een kwart pagina is een veelgebruikt formaat wanneer er geplaats wordt in meerdere edities of op meerdere pagina’s. Ook in dit formaat kan het een liggende of staande advertentie worden.

Advertorials
Met een advertorial kunt u veel meer over uw product vertellen aan uw (potentiele) klanten. U benut de autoriteit van het desbetreffende vakblad, omdat de content redactioneel oogt. En het is heel geschikt voor complexe boodschappen. U kunt uw kennis delen en oplossingen aandragen. U kunt er voor kiezen om zelf de content aan te leveren, maar u kunt het ook laten schrijven door onze redactie.

Wilt u hier meer informatie over, neem dan contact op met onze Salesafdeling.

Extra aandacht?
Wilt u net iets anders dan de standaard advertentie mogelijkheden? Dat kan natuurlijk. Wij kunnen u adviseren in uw keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een split cover, een bijsluiter of een meehechter. Maar we denken natuurlijk ook graag met u mee als u andere bijzondere wensen heeft.

Split Cover
Dit is een extra flap aan de voorzijde van het blad, die de helft van de voorzijde beslaat. Deze vorm van adverteren heeft een enorme attentiewaarde.

Bijsluiter
Heeft u zelf een mooie folder, toegangsbewijs of leaflet. Dat kunt u bijsluiten in het vakblad naar keuze. Of u kiest ervoor om het in meerdere bladen bij te sluiten om zo in een klap een grote doelgroep te bereiken.

Meehechter
Wilt u dat uw boodschap netjes in het blad vastzit? Dat kan natuurlijk ook. Een meehechter wordt doormiddel van een nietje aan het blad gehecht. Dit kan aan de buitenkant, in het midden, of bij een specifieke pagina.

Advertenties online

Online adverteren is niet meer weg te denken uit uw marketingcampagne. Het wordt vaak ingezet om de campagne te ondersteunen en extra aandacht te genereren. Het zorgt voor een enorm groot bereik en heeft een hoge attentiewaarde. Er zijn enorm veel mogelijkheden waarvan het Leaderboard, de Full Banner, de Large Rectangle en de button de meest gangbare zijn. Maar natuurlijk kunnen we u ook helpen als u iets speciaals wil.

Homepage takeover
In een keer al uw banners in beeld? Dat kan met een homepage takeover. Alle bannerposities op de geopende pagina worden dan in een keer gevuld met uw boodschap op minimaal 3 posities.

Roadblock
Tegelijk bijvoorbeeld het leaderboard en de large rectangle vullen om u w boodschap kracht bij te zetten? Dan kiest u voor een Roadblock.

Fullbanner Formaat: 468×60 pixels
Een van de meest voorkomende uitingen op websites is een Full Banner. Het is een horizontale advertentie die tussen de verschillende blokken op de website kan worden geplaatst. Er zijn meerdere posities beschikbaar. Dit formaat wordt ook gebruikt in de nieuwsbrieven.

Leaderboard Formaat: 728×90 pixels
Op zoek naar een goed opvallende banner, dan is het Leaderboard een hele mooie optie. Deze langwerpige banner staat meestal bovenaan de website, maar in ieder geval is deze altijd zichtbaar zonder te hoeven scrollen. Een mooi formaat om uw boodschap te tonen aan uw doelgroep.

Rectangle Formaat Large 336 x 280, Medium 180 x 150 pixels
Deze banner staat altijd aan de rechterkant van de pagina en is goed zichtbaar naast de redactionele content. Een mooi vierkant formaat dat zich prima leent voor rich media en video advertising.

Button Formaat: 120×60 pixels
Dit is een kleine button die kan variëren van plaats op de verschillende websites. Meestal staan ze in een clustertje bij elkaar. Een goed formaat om uw merknaam onder de aandacht te brengen

Expandable
Deze banner klapt uit zodra de bezoeker van de website met de muis over de banner heen gaat. Een prima banner als u bijvoorbeeld een actie heeft en wil dat mensen iets voor u invullen. Deze banner is op iedere positie te plaatsen.

Corner Ad
Dit formaat banner is niet standaard en niet bij iedere website een optie. Het is een banner die zich in de rechterbovenhoek van de pagina bevindt en pas opent als de bezoeker er met de muis overheen gaat. Dan slaat er als het ware een bladzijde om.

Advertenties nieuwsbrief

Iedere week gaan er diverse nieuwsbrieven de digitale deur uit. Voor de ene vaktitel is dat 1 keer in de maand, voor de ander om de week en voor sommige zelfs twee keer per week. Relaties van Vakbladen.com hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in de informatie die wij ze bieden in deze nieuwsbrief. Wilt u uw boodschap in deze nieuwsbrief mee laten gaan of wilt u misschien een dedicated nieuwsbrief versturen om uw boodschap kracht bij te zetten? Dat kan, wij adviseren u graag.

Full Banner
Dit is een langwerpig formaat banner die op diverse plaatsen tussen het nieuws in de nieuwsbrief staat.

Advertorial
Advertorials bevatten een introtekst van maximaal 40 woorden. Het artikel zelf bestaat uit maximaal 400 woorden met een bijgeleverde afbeelding in .jpg formaat.

Aanleveren advertenties

Als u een advertentie, bijsluiter of banner heeft geboekt zullen wij u vragen het materiaal naar ons toe te sturen. En natuurlijk zullen wij u daarvoor ook een herinnering sturen. Maar hoe moet u het aanleveren op welk formaat en vooral wanneer? Die informatie kunt u vinden op de website van het desbetreffende vakblad. Of op aanleveren advertenties.

Adverteren?

Bent u geïnteresseerd in de advertentiemogelijkheden?

Bereik de professional in uw vakgebied via Vakbladen.com!
Wilt u naamsbekendheid vergroten? Wilt u leads genereren voor uw (nieuwe) producten? Vakbladen.com bereikt verschillende beslissers binnen organisaties.

Vakbladen.com is een snelgroeiende uitgeverij, gespecialiseerd in hoogwaardige content voor Business-to-Business professionals. Deze professionals bereiken we met maar liefst 50 verschillende A-merken. Ook u kunt hen bereiken. Via branding en content marketingcampagnes, maar ook lead generation bijvoorbeeld.

Bekijk alle advertentiemogelijkheden